top of page
Tuna Mert

Starbucks Cup Design Yarışması Başlıyor!




Kahvenin, sanatın ve hikâyenin insanları bir araya getirme gücüne inanan Starbucks Türkiye, farklı bakış açısı ve yaratıcı tarzlarıyla öne çıkan 3 lokal sanatçıyı, kahvenin topraktan fincana olan yolculuğunu keşfetmek üzere davet etti. Her sanatçı, kahve yaratımının bir unsuruna odaklanarak deneyimlerini, sanat eserleri ve hikâye anlatımı yoluyla yorumladı. Beril Ateş, Sercan Tunalı ve Cem Güventürk’ün, Starbucks Türkiye dünyasını kendi imzalarıyla hikayeleştirdikleri tasarım bardakları, şimdi sınırlı sayıda seçili Starbucks Türkiye mağazalarında. Tıpkı bu 3 sanatçı gibi senin de tasarımların Starbucks'ın ikonik beyaz bardaklarında yer alabilir. Nasıl mı?


Starbucks Türkiye ile birlikte yetenekli tasarımcı ve sanatçıları kendi bardaklarını tasarlamak üzere Starbucks Cup Design'a davet ediyoruz. Mercado ve Özyeğin Üniversitesi iş birliği ile ‘Burası Senin Yerin’ teması altında bu yıl ilkini gerçekleştiriyoruz.



Starbucks hayatındaki önemli pek çok anın eşlikçisi. Sevgilinle ilk buluştuğun, üniversite sınavına hazırlandığın, yağmurlu günde kitabını okuduğun, yıllardır görüşmediğin arkadaşlarınla bir araya geldiğin, hayal kurduğun, kendinle baş başa kalmak istediğin veya sadece lezzetli kahvenin keyfini çıkardığın, kendin olabildiğin yerdesin; 'burası, senin yerin'.






Hayalini ve yaratıcılığını ortaya koyma zamanı. Starbucks Cup Design yarışmasını kazanan tasarım, Starbucks'ın beyaz bardaklarına basılarak seçili mağazalarda kahveseverlerle buluşacak ve senin yaratıcı hikayeni tüm Türkiye görecek.


Yarışmaya katılım için son gün 10 Ağustos!




Comentarios


BASILI EDİSYONLARI KEŞFEDİN

bottom of page